Първо заседение на ОИК - Камено

20 08 2011 font minus font plus print
Кметът на Общината инж. Стефан Бонев приветства представителите на Общинската избирателна комисия и им пожела ползотворна работа  и успешно провеждане на Избори 2011. Инж. Бонев и председателят на ОИК, юристът Ивайла Гаджерукова проведоха среща, на която уточниха необходимите материали и техника за дейността на комисията. Председателят получи уверението, че общинска администрация ще окаже пълно съдействие за безпроблемната работа на комисията. Кметът връчи на адвокат Гаджерукова специално изработен печат, с който да се удостоверява легитимността на издаваните от комисията документи.
В първия си работен ден ОИК взе няколко решения. Едно от тях е, че комисията започва да приема документи за регистрация на партиите и на коалициите за участие в местни избори от понеделник 22 август от 09.00 часа до 28 август. Комисията ще приема документи всеки ден от понеделник до събота от 09.00 до 17.00 часа, а на 28 август, неделя, когато изтича последният срок, ще приема документи от 09.00 до 19.00 часа.
Всички решения, които взема ОИК ще бъдат обявявани на определеното за целта табло, което се намира на входа на залата, в която се помещава комисията. За говорител на ОИК – Камено бе избран г-н Живко Бойчев.

 

VJ Soft e-ideas