Рождество в кутия

07 11 2012 font minus font plus print
Ако има нещо по-хубаво от децата, то това са усмихнатите деца. Ние трябва да се грижим личицата на нашите слънца да бъдат вечно засмени.

Уважаеми дами и господа, скъпи приятели и съграждани.
Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в рождествената дарител ска инициатива ,,Рождествена детска усмивка в кутия”, организирана от Център за развитие на общността- Камено със съдействието на Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и не пълнолетни при община Камено на кмета на община Камено инж.Стефан Бонев, кметове на населени места, Закрила на детето, Агенция социално подпомагане-гр.Айтос- клон Камено, СНЦ,,Верният настойник” и вашата топла подкрепа. Инициативата ще се проведе в рамките на един месец като стартира на 11.11.2012год. до 12.12.2012год

Целта на благотворителната кампания е събиране на подаръци за деца крайно бедни и в неравностойно положение от 2-14 годишна възраст.

Това ще допринесе за тяхната искрена детска усмивка, а ние можем да дадем на децата обичта и вниманието, от което имат нужда.

                                              Идеи за подаръци
Играчки-малки колички,топки, плюшени играчки, хармоники,йо-йо, въже за скачане,билички и др.
Училищни материали-химикали, моливи, острилки, фулмастери, тетрадки, калкулатори
Линии, триъгълници, пергели и др.
Лична хигиена- четка за зъби, паста за зъби, подходящ сапун, гребен, шампоани и др.
Други- Бонбони,близалки, тениски, чорапи, ластици за коса шноли, фиби и др.

                                               Не слагайте в кутията

Употребявани или повредени вещи, играчки свързани с война като ножове, пистолети, краткотрайни храни, течности, лосиони, лекарства, витамини и чупливи предмети.

Можете да помогнете за набирането на рождествените подаръци и да ги подготвяте сами в офиса на центъра намиращ се на ул. Д. Благоев-1, или в офиса на МКБППМН при Искра Петрова.

Разчитаме на вашата съпричастност и добри сърца за осъществяването на едно рождествено желание на децата от общината.

GSM 0882 520 554 Й. Станев - cor.kameno@gmail.com

GSM  0897099846- И. Петрова – mkbppmn_kameno@abv.bg